Het trouwkantoor
♡ Jullie dag  Jullie verbinding ☆ Mijn hulp

Over mij

Wie ben ik? Moeder van Max en Joliene, getrouwd met Niels (zie foto's hierboven) en vriendin van hele lieve vrienden en familie. Ik hou van de gezelligheid van mensen om mij heen. En dus ook van feestjes! 

Ik werk ondertussen al sinds 2004 als projectmanager in de reclame-, communicatie-, evenementen- en standbouwbranche bij diverse werkgevers. Het vertalen van wensen, het regelen en organiseren zit in mijn bloed.

Mijn karakter: haha dat mogen eigenlijk anderen zeggen. Maar ik zou zeggen: positief. En als weddingplanner? Creatief, secuur, praktisch en 100% stressvrij. Problemen zijn er om op te lossen. 

Ik heb altijd al iets gehad met bruiloften. Ik vind het magisch: de jurk, de aankleding, de locaties, de extra's die een dag zo perfect maken. Voor verschillende vrienden ben ik met veel liefde ceremoniemeester geweest. En dit met succes volbracht ;-) Ik hou er zo van! Na een cursus van Accent by Medivent werd het mij helemaal duidelijk. Ik ga de stap maken om van mijn passie (bruiloften) en mijn talent (organiseren) mijn werk te maken.

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram